top of page

Korealaisen ihonhoitorutiinin ennakkotestailua omilla tuotteilla


Malttamattomana päätin tänään aamupäivällä tehdä 10-vaiheisen Korealaisen ihonhoitorutiinin. Käytin tuotteita, joita jo valmiiksi omistan. Otin kuvan ennen ja jälkeen, tasan samassa paikassa ja valossa. Valitettavasti unohdin tuunata kulmakarvani "jälkeen kuvaan". Huomaatko ihossani eron? Itse ainakin huomasin ja varsinkin tunsin heti. Suuret ihohuokoset pienenivät huomattavasti ja ihosta tuli heleä ja kirkas. Korealaisen ihonhoitorutiinin 10-vaihetta löydät edellisestä postauksestani täältä.


Käytin tämän päiväiseen ihonhoitoprojektiini Matisin-puhdistusöljyä, Lidlin Sensitive puhdistusvaahtoa, kahvipuruja, Pixin kuorivaa kasvovettä, Yonkan kosteuttavaa kasvovettä/hoitonestettä, Matisin seerumia, It´s Skin oliivi-kangasnaamiota, Mossan silmänympärysvoidetta ja Bellavita kosteusvoidetta. Nämä tuotteet kuuluvat tämän hetkisiin suosikkeihini.


Matis-puhdistusöljy ei kuivata ihoa. Se on ihanan pehmeä ja hyvän tuoksuinen tuote. Omani olen ostanut Vaasan Huutoniemeltä, Body Ritualsista. Lidlin herkän ihon hajuton puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille ja on aivan loistava tuote. Yonkan Lotion kasvosuihke on taivaallinen! Se kosteuttaa ja saa ihon tuntumaan keväisen raikkaalta. Yonkaa Vaasassa myy ainakin Vaasa Day Spa. Pixin kuoriva kasvovesi on minulle uusi tuttavuus. Se todellakin heleyttää ihon pintaa. Ostin oman pulloni joulun aikoihin Vaasan Kivihaan Kicksistä. It´s Skin kangasnaamiot kasvoille löytyvät niinikään Kivihaasta, tarkemmin Citymarketista. Yhden naamion hinta on 2,15€. It´s Skin tuotesarja tulee eteläkoreasta. Se on Soulin yliopiston dermatologien kehittämä sarja. Omat sarjan kangasnaamiosuosikkini ovat oliivi ja bambu. Viimeisenä on hehkutettava ihan parasta ja hyvin luonnonmukaista kuorintaa, nimittäin kahvikuorintaa. Sitä olen harrastanut jo pitkään. Sekoitan kahvipurut pieneen määrään puhdistusmaitoa ja hieron kasvoni pyörivin liikkein kyseisellä tökötillä. Loistava setti eikä sisällä muovirakeita. Suosittelen!


Stooria ja muuta kivaa myös tähän aiheeseen liittyen löydät Instagrammini puolella täällä! Mukavaa Torstai-iltaa! /JOKO



0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page